Saturday, April 15, 2017

محصول جامعه بیمار مذهبی

Image may contain: 1 person, text


محصول جامعه بیمار مذهبی
زنگ خطر «نااميدي نسبت به آينده» در جامعه ايراني!! 
وزیر دولت تدبیر و امید: افسردگی و ناامیدی
افزایش ۲برابری افسردگی در ۲۶۶ سال گذشته/ امروز مردم در مسیر ناامیدی هستند
وزیر بهداشت با بیان اینکه متأسفانه در ۲۶۶ سال گذشته افسردگی در کشور ۲ برابر شده است گفت: مردم قربانی تصمیمات نادرست برخی مجموعه‌های سیاست‌گذار هستند و امروزه متأسفانه آنچه می‌بینیم در مسیر ناامیدی است و ملتی که امیدوار نباشد نیازی به تلاش و حرکت نمی‌بیند.
 به گزارش فارس، سید حسن قاضی زاده هاشمی گفت: جامعه ما اکنون مملو از مشکلات است و مردم در مسیر ناامیدی هستند، اما متاسفانه گاهی سیاستمداران چشم را بر مسائل می‌بندند و تنها مشکلات را اضافه می‌کنند.
 وزیر بهداشت گفت: در کشور ما زنان نسبت به مردان بیشتر مبتلا به افسردگی می‌شوند و هم‌اکنون این اختلالات روانی 50 درصد رشد داشته یعنی می‌توان گفت در ایران افسردگی در طول 26 سال گذشته 2 برابر شده است.
 وزیر بهداشت گفت: در منطقه وضعیت ما از لحاظ افسردگی شدید نسبت به دیگر کشورها نامناسب‌تر است. براساس نتایج یک مطالعه شهرهای تهران، فارس، اصفهان و چهارمحال و بختیاری به ترتیب بیشترین درصد افسردگی عمیق را دارند.
+++
منبع حکومتی؛ داراها داراتر و فقرا فقيرتر شدند
 همه آمارهاي اقتصادي و اجتماعي نشان‌دهنده بدتر شدن اوضاع خانواده و معيشت مردمان ايراني و در نتيجه افسرده‌تر شدن ايرانيان است...
 روزنامه جوان: مطالعات جهاني نشان مي‌دهد كه افسردگي با مسائل اقتصادي مرتبط است، ‌چنانچه افرادي كه وضعيت اقتصادي و معيشتي ضعيف‌تري دارند، بيشتر دچار افسردگي مي‌شوند و بيكاري و درآمد پايين از عوامل مؤثر در بروز افسردگي محسوب مي‌شود. اين در حالي است كه طبق جديدترين بر‌آوردها از ميزان افسردگي ميان ايرانيان، اين امر تصديق مي‌شود؛ چراكه افزايش آمار افسردگي ميان شهروندان ايراني، همزمان با روند افزايشي فقر و اختلاف طبقاتي طي چهار سال اخير اعلام شده است.
 هرچند كه فقر، بيكاري و اختلاف طبقاتي از جمله مباحثي است كه اهميت آنها در هيچ دوراني و توسط هيچ يك از جريان‌ها و نظام‌هاي سياسي قابل انكار نبوده و نيست، اما برخي شنيده‌ها حكايت از اين دارد كه طبق برآوردها و آمارهاي موجود طي چهار سال اخير فقر روندي افزايشي و اختلاف طبقاتي هم بيش از 2 درصد افزايش داشته است.
 چنانچه ضريب جيني به عنوان يك شاخص اقتصادي كه به وسيله آن نابرابري درآمدي اندازه‌گيري مي‌شود، از سال 92 به ميزان تقريباً 2 درصد افزايش يافته و سهم 10 درصد ثروتمندترين به 10 درصد فقير‌ترين جمعيت نيز افزايش 2 برابري داشته است.
رابطه مستقيم ارائه آمار متناقض با ميزان افسردگي
 اين در حالي است كه در چهار سال اخير، ‌مرتباً گزارش‌هايي از كاهش سرعت رشد قيمت‌ها داده مي‌شود و دولت معتقد است به دنبال بهبود سطح كيفيت زندگي مردم و كاهش هزينه‌هاي خانوار است؛ اما در مقابل اين كارگران و عامه جامعه هستند كه با برآورد هزينه‌ها و مخارج مصرفي خود نسبت به اين آمار و ارقام ابراز ترديد كرده و معتقد هستند قيمت اقلام مصرفي همچنان در حال افزايش بوده و باعث تضعيف قدرت معيشتي آنها شده است.
بر اساس يك نرم جهاني بيش از 300 درصد هزينه‌هاي زندگي مربوط به مسكن است كه ايران نيز از اين اصل مستثني نيست. از سوي ديگر بر اساس اعلام وزارت رفاه جدول حداقل هزينه غذاي يك خانوار چهار‌نفره در ايران در سال 94، حدود 900 هزار تومان است. البته نبايد اين نكته را فراموش كرد كه در مدت يكي دو سال گذشته نرخ اغلب اقلام غذايي تغيير و افزايش يافته است.
وقتي مي‌گوييم «هزينه غذاي خانوار چهار‌نفره حدود ٩٠٠٠ هزار تومان در ماه مي‌شود» بايد در نظر داشت، اين رقم به منزله خط فقر نيست و بر اساس جدولي كه وزارت كار، تعاون و رفاه اجتماعي، آن را ملاك برآورد خط فقر مي‌كند، محاسبه شده است. اين را بدانيد كه اغلب دولت‌ها تمايلي به اعلام خط فقر ندارند؛ چراكه فاصله حداقل دستمزد با اين خط فقر همواره مشكل‌ساز بوده است. برآوردهاي بانك مركزي نيز نشان مي‌دهد خانوار ايراني همواره با كسري بودجه روبه‌روست. اين بدان معناست كه درآمدهاي خانوار كفاف تأمين هزينه‌ها را نمي‌دهد.
كارگراني كه تنها هزينه 10 روز زندگي كردن در ماه را دارند
 بايد اين نكته را ناديده نگرفت كه در حال حاضر حداقل دريافتي يك خانوار چهار نفره با هزينه‌هاي آن مطابقتي ندارد؛ چراكه دست كم يك سوم از كل مشمولان قانون كار كشور حداقل‌بگير هستند كه حداقل حقوق در سال گذشته 812 هزار تومان و براي سال 96، حدود 930 هزار تومان تعيين شده كه با اين رقم حداقلي يك كارگر حتي نمي‌تواند هزينه‌هاي 10 روز اول ماه خانواده خود را تأمين كند.
 بررسي‌ها نشان مي‌دهد بخش عمده‌اي از درآمد خانوار ايراني تنها صرف تأمين هزينه مسكن و خوراك مي‌شود و هزينه ساير بخش‌ها مانند تفريح و آموزش فرهنگ جايگاه چنداني در ميان خانوارهاي ايراني ندارد.
 پر واضح است با وجود هزينه‌هاي مطرح شده و فقدان تفريح و ساير مسائلي كه كمك به شاد زيستن مردم مي‌كند، چگونه مي‌توان انتظار داشت شاهد كاهش افسردگي ميان مردم باشي؟!
 به رغم اينكه آمارهاي درصد و تعداد افراد افسرده در ايران بسيار متفاوت است، اما اين ميزان از 12/7 تا 25 درصد بيان مي‌شود كه سالانه بر اين ميزان افزوده مي‌شود.
افزايش قيمت‌ها از عوامل مهم استرس و افسردگي ميان ايرانيان
 هرچند كه مدير گروه بهداشت دانشكده علوم رفتاري و سلامت روان عنوان دومين كشور افسرده به نام ايران را كاملاً رد كرده است، اما جالب است بدانيد يكي از عوامل مهم استرس در ايران را افزايش قيمت‌ها بدون اطلاع به مردم معرفي كرده است.
 در همين راستا، مهرداد كاظم زاده، معاون دانشكده علوم رفتاري و سلامت روان دانشگاه علوم پزشكي ايران نيز گفته است: ارائه آمارهاي نادرست نيز جامعه را نگران می‌کند و سبب افزايش افسردگي مي‌شود، بنابراين علاوه بر آموزش مهارت‌هاي زندگي در جامعه مسئولان نيز بايد به پيشگيري از افسردگي توجه كنند.
 ملكوتي ديگر عضو هيئت علمي دانشكده علوم رفتاري و سلامت است كه مي‌گويد: فقر و بيكاري را نمي‌توان با دارويي روانپزشكي درمان كرد و اين دو معضل از شاخص‌هاي مهم افسردگي هستند.
 احمد حاجبي، مدير كل سلامت رواني و اجتماعي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي نيز گفته است: 12/7 درصد از جمعيت بزرگسال ايران دچار افسردگي هستند و شيوع اين بيماري در زنان 16/5 درصد و در مردان 10/7 درصد است.
 اينچنين است در شرايطي كه داراها و نجومي‌بگيران هر روز داراتر مي‌شوند و ندارها در سايه تكذيب و سهم‌خواهي داراها از سفره انقلاب هر روز ندار‌تر(شما بخوانيد افسرده‌تر) مي‌شوند، مردم ايران نيز يك پله از كاهش اميد به زندگي پايين‌تر مي‌آيند.
+++
 ◀همین جنایتکاران بودند که به دروغ میگفتند شاه بچه های ما را فقیر و معتاد کرده! ببینید خودشان چه بلایی بر سر زنان و ایران و ایرانی آوردند و چه دزدی ها و جنایاتی میکنند!! اینها همه نتیجه ۳۷ سال مرفه گرایی و تغییرات سریع بی فرهنگی، همجنس گرایی، فساد، دروغ، دزدی، جنایت، مصرف گرایی و بی اخلاقی اجتماعی است.کدبان موریس آریایی. چه کسی پاسدار بسیجی های جنایتکار و بازاری های دزد را در جمهوری جنایتکار اسلامی به دلار میلیاردر کرد؟ ایران در دست دزدان و چپاولگران و غارتگران و جنایتکاران اسلامی است. در دوران شاه، خود شاه میلیاردر نبود، چه رسد به یک بازاری و راننده دون پایه اداره جات دولتی!! در دوران شاه , هویدا نخست وزیر تا آخرین لحظه زندگیش با یک پیکان داشت. هم اکنون هر دزد و جنایتکاری ثروت های باد آورده و ماشین های آنچنانی دارد!! بی جهت نیست که ملت ایران در فقر دست و پا میزند, بخاطر انباشت ثروت در دست جنایتکاران اقتصادی است. این جنایتکاران رژیم جمهوری جنایتکار اسلامی همه از خون ملت و مردم ایران تناول میکنند.!!!موریس آریایی.- آگاهی بنیان رهایی است.موریس آریایی...
 ◀در یک حکومت استبدادی و دیکتاتوری تنها چیزی که به طور مساوی در جامعه پخش میشود ترس و وحشت از دیکتاتور جنایتکار و ایجاد رعب و وحشت است! مرگ و ننگ ابدی بر آخوندان فاسد و جنایتکار و اسلام تبهکار تازیان و مرگ بر جمهوری فاسد و جنایتکار اسلامی به هر شکل و نوع آن..باور های خرافاتی و غلط آدمها را برده افکار دیگران میکند، دانش و خرد و آگاهی، تنها راه برای کاهش آمار خرافات و بیسوادی است. آگاهي سرآغاز آزادي است...... نخستین گام در راه آگاهى، درک جهل است! دین سرچشمه همه جنایات و بدی ها است. دین، دکان بازار و سیاست تبهکار سیاهی است که با آن جنایت کرده و میکنند!!کدبان موریس آریایی.آگاهی بنیان رهایی است.....
 ◀ روشنگری و فرهنگسازی: مطالب را با ذکر منبع و نام برگ به اشتراک بگذارید، اینگونه ارزشگزاری به کار و زحماتی است که نویسندگان مطالب میکشند. سرقت ادبی جرم است، کوشش کنید خودتان نو آوری کنید. بی فرهنگی نکنید و اگر مطلبی هم از جایی بر میدارید نام برگ و منبع و نویسنده آن را نیز ذکر کنید!! کدبان موریس آریایی- آگاهی بنیان رهایی است.....

به کانال تلگرام روشنگری بپیوندید
https://telegram.me/DemocracyForIran

No comments:

Post a Comment